Video Content Analyse

Home ยป Video Content Analyse

Heeft u interesse in Video Content Analyse om zo nog beter te beveiligen? Dan zit u goed bij Recpoint uit Nijkerk, in de omgeving van Amersfoort. Met Video Content Analyse software beveiligt u uw winkel of bedrijfspand continu en met minder mensen. Deze geavanceerde video analyse software analyseert allereerst het gedrag van mensen en de bewegingen in een gebied. Vervolgens signaleert de software afwijkende of verdachte zaken en alarmeert het systeem dan direct het personeel of de beveiliging. Dankzij deze slimme software geniet u dus te allen tijde van een actieve en alerte camerabeveiliging.

Heeft u interesse in onze Video Content Analyse oplossingen?

Wij geven graag advies op maat. Neem daarom direct contact met ons op

Slimme beveiliging dankzij onze Video Content Analyse software

Onze Video Content Analyse software brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo is hij bijvoorbeeld kostenbesparend, want de camerabeelden hoeven niet continu gemonitord te worden door beveiligingspersoneel. Video Content Analyse software signaleert niet alleen verdacht gedrag, het kan u ook helpen met de optimalisatie van uw bedrijf. Onze video analyse software is bijvoorbeeld in staat om mensen te tellen in een bepaald gebied, zodat u weet waar het drukker is en waar niet. Ook signaleert het de meest voorkomende routes door uw winkel. Aan de hand van deze data kunt u de indeling van uw winkel aanpassen of acties prominenter plaatsen op drukbezochte plekken. Video Content Analyse software is een ideale aanvulling op onze andere beveiligingstechnieken. Of u nu een bemand of onbemand systeem heeft: wij koppelen voor u de software aan en stellen deze in. We houden hierbij uiteraard rekening met uw wensen en met de processen in uw bedrijf. Heeft u interesse? Laat het ons gerust weten, wij vertellen u graag meer over onze geavanceerde beveiligingssoftware.

Vraag meer informatie over onze Video Content Analyse software

Heeft u interesse in de mogelijkheden van Video Content Analyse of wilt u meer weten over onze slimme en doeltreffende software? Wij geven graag advies op maat als u ons contact met ons opneemt. Dit doet u telefonisch via 033-4950705 of door een e-mail te sturen naar info@recpoint.nl. Wij voorzien u graag van de juiste beveiliging, zodat u uw omgeving correct in de gaten kunt houden en het meest haalt uit de mogelijkheden van uw onderneming.

Een andere beveiligings-oplossing nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze slimme beveiliging? Bel 033-4950705

Camerabeveiliging

Terreinbeveliging

Toegangs­beheer

Achtergrond­muziek