Video Content Analyse

Home » Video Content Analyse

Met Video Content Analyse bewaakt u uw winkel of bedrijfspand continu en met minder mensen. Deze geavanceerde software analyseert allereerst het gedrag van mensen en de bewegingen in een gebied. Vervolgens signaleert de software afwijkende of verdachte zaken en ten slotte alarmeert het systeem dan direct het personeel of de beveiliging. Ook is het inzetbaar voor gezichts- of kentekenherkenning. Zo heeft u dus altijd een actieve en alerte camerabeveiliging zonder dat u extra personeel moet inzetten.

Automatische detectie van verdacht gedrag met Video Content Analyse

Video Content Analyse is kostenbesparend; u hoeft immers niet meer continu de camerabeelden te monitoren. U stelt zelf in wanneer gedrag of beweging verdacht is en het systeem detecteert dat gedrag of die beweging, zodra die zich voordoet. Houdt iemand zich bijvoorbeeld in het gangpad van een winkel te lang op? Dan krijgt uw personeel via de software een signaal om naar die persoon toe te gaan.

Heeft u interesse in onze Video Content Analyse oplossingen?

Wij geven graag advies op maat. Neem daarom direct contact met ons op

Optimalisatie van uw winkel

Behalve dat Video Content Analyse verdacht gedrag signaleert, kan het u ook helpen met het optimaliseren van uw bedrijf. Het systeem is bijvoorbeeld in staat mensen te tellen in een bepaald gebied, zodat u weet waar het drukker is en waar niet. Ook de meest voorkomende routes door uw winkel kunnen met dit systeem gesignaleerd worden. Aan de hand van deze data kunt u de indeling van uw winkel aanpassen of u kunt acties op drukbezochte plekken prominenter plaatsen.

​Ook te gebruiken voor musea

Ook in musea en andere culturele plaatsen biedt Video Content Analyse veel toegevoegde waarde. Geeft u in de software aan waar op de muren een schilderij hangt? Dan signaleert het systeem het direct wanneer de muur leeg is. Is de locatie complex en heeft het ’s nachts bewaking nodig? Dan stellen we graag de warmte-koude analyses van deze geavanceerde beveiligingssoftware voor u in.

Beveiliging met Video Content Analyse

Video Content Analyse is een ideale aanvulling op onze andere beveiligingstechnieken. Of u nu een bemand of onbemand systeem heeft: wij koppelen voor u de software aan en stellen het in. We houden hierbij uiteraard rekening met uw wensen en met de processen in uw bedrijf.

Contact opnemen?

Heeft u interesse in onze Video Content Analyse oplossingen? Wij geven graag advies op maat. Neem daarom direct telefonisch contact op met een van onze collega’s in Nijkerk via 033-4950705. U kunt ook uw gegevens achterlaten of een e-mail sturen naar info@recpoint.nl. Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Een andere beveiligings-oplossing nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze slimme beveiliging? Bel 033-4950705

Camerabeveiliging

Video Content Analyse

Toegangs­beheer

Achtergrond­muziek