Video Content Analyse

Video Content Analyse, continu bewaking

Met Video Content Analyse bewaakt u uw winkel of bedrijfspand continu met minder mensen. Deze geavanceerde software analyseert het gedrag of de bewegingen in een gebied, signaleert afwijkende of verdachte gedragingen en alarmeert dan direct het personeel of de beveiliging. Ook is het inzetbaar voor gezichts- of kentekenherkenning. Met Video Content Analyse heeft u dus altijd een actieve en alerte camerabeveiliging zonder de inzet van extra personeel.

Automatische detectie van verdacht gedrag

Video Content Analyse is kostenbesparend; u hoeft immers niet meer continu de camerabeelden te laten monitoren. U stelt zelf in wanneer gedrag of beweging verdacht is en het systeem detecteert dat gedrag of die beweging, zodra die zich voordoet. Houdt iemand zich bijvoorbeeld in het gangpad van een winkel te lang op, dan krijgt uw personeel dankzij de Video Content Analyse een signaal om naar die persoon toe te gaan.

 

BMW pala groep

recpoint-video-content-analyse-klantengedrag

Optimalisatie van uw winkel

Behalve dat Video Content Analyse verdacht gedrag signaleert, kan het u ook helpen in het optimaliseren van uw bedrijf. Bijvoorbeeld doordat het mensen telt in een bepaald gebied, zodat u weet waar het drukker is en waar niet. Ook de meest voorkomende routes door uw winkel kunnen met Video Content Analyse systemen gesignaleerd worden, waarna u de indeling kunt aanpassen of acties op drukbezochte punten prominent kunt plaatsen.

Video Content Analyse: ook voor musea

Ook in musea en andere culturele plaatsen biedt Video Content Analyse veel toegevoegde waarde. Geeft u in de software aan waar op de muren een schilderij hangt? Dan signaleert het systeem het direct wanneer de muur leeg is. En is de locatie complex en heeft het ’s nachts bewaking nodig? Dan stellen we graag de warmte-koude analyses van deze geavanceerde beveiligingssoftware voor u in.

Beveiliging met Video Content Analyse

Video Content Analyse is een ideale aanvulling op onze andere beveiligingstechnieken. Of u nu een bemand of onbemand systeem heeft, wij koppelen voor u de software en stellen het in. Rekening houdend met uw wensen en de processen in uw bedrijf.

recpoint-video-content-analyse-software-koppeling

Contact Opnemen?

 

Heeft u interesse in onze Video Content Analyse oplossingen? Wij geven graag advies op maat.
Neem daarom direct telefonisch contact op met één van onze collega’s in Nijkerk of laat uw gegevens achter.
Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Bel een accountmanager

Bel direct met één van onze accountmanagers

voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op

werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Bellen met 033-49705