Het beste beveiligingssysteem van Gelderland

Home » Beveiligingssysteem Gelderland

Wilt u een beveiligingssysteem aanschaffen voor uw bedrijfspand of een terrein in Gelderland? De slimme cameratechnieken van ons camerabeveiligingssysteem maken de beveiliging van uw gebouw of terrein eenvoudiger en zorgen ervoor dat u minder bewakingspersoneel nodig heeft. Warmtecamera’s zijn bijvoorbeeld in staat om, in combinatie met Video Content Analyse, verdachte gedragingen en bewegingen te detecteren. Hierdoor ontvangt u een waarschuwing en kunt u hier direct actie op ondernemen. Met het juiste camerabewakingssysteem verdwijnen uw zorgen over de veiligheid van uw gebouw direct.

  • Slimme oplossingen op maat
  • Preventief en kostenbesparend
  • Specialist in slimme beveiliging

Een beveiligingssysteem op maat in Gelderland

Indien u besluit uw bedrijfspand te beveiligen met een camerabeveiligingssysteem, doet u er goed aan om hier een expert bij te betrekken. Bij Recpoint in Nijkerk zijn we gespecialiseerd in beveiligingstechnieken en hebben we al vele speciale projecten gedaan. We helpen u graag van A tot Z met uw beveiliging. Denk hierbij aan advies, installatie en beheer. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en dus ook een ander camerabeveiligingssysteem vereist. Daarom bespreken wij uw situatie eerst grondig door en geven we u vervolgens de beste opties voor uw pand. Indien nodig maken wij zelfs beveiligingssoftware op maat voor bijvoorbeeld een gebruiksvriendelijk toegangsbeheer. We doen er alles aan om uw veiligheid te garanderen.

Een andere beveiligings-oplossing nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze slimme beveiliging? Bel 033-4950705

Camerabeveiliging

Video Content Analyse

Toegangsbeheer

Achtergrondmuziek

Wilt u ook een camerabeveiligingssysteem voor thuis?

Bent u een particulier en zoekt u een goed camerabewakingssysteem voor thuis? Ook dan helpen wij u graag met het vinden van de beste oplossing. Met onze 1-op-1-communicatie is het mogelijk om snel te schakelen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, waardoor onze medewerkers goed op de hoogte zijn over wat er bij u speelt. Nadat we een passend beveiligingssysteem voor u gevonden hebben, komt onze installateur deze graag bij u in Gelderland installeren. Hierna houdt u ongewenst bezoek op afstand en voelt u zich veiliger in uw eigen huis.

Neem contact met ons op bij interesse in een camerabewakingssysteem

Bent u benieuwd welk beveiligingssysteem het best bij uw situatie in Gelderland past of heeft u nog een hele andere vraag over ons camerabewakingssysteem? Neem dan contact op met een van onze collega’s in Nijkerk door te bellen naar 033-4950705 of te mailen naar info@recpoint.nl. We vertellen u graag meer over onze producten en diensten.

Een greep uit onze projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze slimme beveiliging? Bel 033-4950705

4 megapixel camera’s voor Albert Heijn Winsum

Camerabeveiliging

4 Megapixel camera’s voor Albert Heijn Winsum. Recpoint heeft ruime ervaring in het beveiligen van Supermarkten. Eén van...

Lees meer

BMW PALA GROUP kiest voor Recpoint

Video Content Analyse

In maart werd Recpoint BV benadert door de BMW PALA GROUP. Helaas werden diverse filialen in de nacht bezocht door...

Lees meer

Is uw bedrijf goed beveiligd?

Camerabeveiliging

De oplossing is een systeem (IP Camera) waarbij u een volledig overzicht (full-hd) van uw winkel kunt hebben. Het systeem werkt...

Lees meer