Toegangsbeheer en biometrische beveiliging

Home » Toegangsbeheer

Wilt u weten wie er wanneer bij u in het pand is? En zorgen dat alleen de juiste mensen op de toegestane plaatsen komen? Dan is zorgvuldig toegangsbeheer de oplossing. Met biometrische beveiliging bepaalt u vooraf wie waar mag komen en wanneer. Een unieke vingerafdruk is dan letterlijk de sleutel tot uw gebouw, een afdeling of een beveiligde ruimte.

Uw hele pand onder controle vanaf een plek

Soms is het niet mogelijk om op elke toegangsplek een fysieke controle uit te voeren. Dan is het wel zo handig als vanaf een plek elke ingang van het gebouw gecontroleerd kan worden. Visueel kan het toegangsbeheer met camera’s uitgevoerd worden, voor geavanceerde mogelijkheden adviseren we biometrische beveiliging. Zo identificeert en verifieert u -of uw beveiliging- iedereen die het gebouw ingaat en uitgaat. En weet u wie er in het pand aanwezig is in geval van calamiteiten.

Heeft u interesse in onze Toegangsbeheer oplossingen?

Wij geven graag advies op maat. Neem daarom direct contact met ons op

Gebruiksvriendelijke beveiliging voor uw bedrijf

Het koppelen van de benodigde systemen en software om toegangsbeheer vanuit een plek te regelen, is niet zo bijzonder. Maar het koppelen van deze software op zo’n manier dat het ook eenvoudig gebruikt kan worden, is dat wel. Recpoint maakt gebruiksvriendelijke toegangsbeheer koppelingen en stemt de software erbij af op de processen en wensen van uw bedrijf.

Waterdichte toegangscontrole

Of u nu te maken heeft met speciaal toegangsbeheer bij nachtleveringen of juist de beveiliging zo wilt instellen dat alleen op bepaalde momenten vooraf gescreende personen een ruimte kunnen betreden. In elk geval is het handig als u dat zelf kunt doen, precies zoals u het op dat moment wilt. Die systemen maken we bij Recpoint. Gebruiksvriendelijk én waterdicht. Want dat is waar het om gaat bij biometrische beveiliging en optimaal toegangsbeheer.

Een andere beveiligings-oplossing nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze slimme beveiliging? Bel 033-4950705

Camerabeveiliging

Terreinbeveliging

Toegangs­beheer

Achtergrond­muziek