Toegangsbeheer

Toegangsbeheer en biometrische beveiliging

Wilt u weten wie er wanneer bij u in het pand is? En zorgen dat alleen de juiste mensen op de toegestane plaatsen komen? Dan is zorgvuldig toegangsbeheer de oplossing. Met biometrische beveiliging bepaalt u vooraf wie waar mag komen en wanneer. Een unieke vingerafdruk is dan letterlijk de sleutel tot uw gebouw, een afdeling of een beveiligde ruimte.

Uw hele pand onder controle vanaf een plek

Soms is het niet mogelijk om op elke toegangsplek een fysieke controle uit te voeren. Dan is het wel zo handig als vanaf een plek elke ingang van het gebouw gecontroleerd kan worden. Visueel kan het toegangsbeheer met camera’s uitgevoerd worden, voor geavanceerde mogelijkheden adviseren we biometrische beveiliging. Zo identificeert en verifieert u -of uw beveiliging- iedereen die het gebouw ingaat en uitgaat. En weet u wie er in het pand aanwezig is in geval van calamiteiten.

recpoint-biometrische-beveiliging

recpoint-beveiliging-voor-uw-pand

Gebruiksvriendelijke beveiliging voor uw bedrijf

Het koppelen van de benodigde systemen en software om toegangsbeheer vanuit een plek te regelen, is niet zo bijzonder. Maar het koppelen van deze software op zo’n manier dat het ook eenvoudig gebruikt kan worden, is dat wel. Recpoint maakt gebruiksvriendelijke toegangsbeheer koppelingen en stemt de software erbij af op de processen en wensen van uw bedrijf.

Waterdichte toegangscontrole

Of u nu te maken heeft met speciaal toegangsbeheer bij nachtleveringen of juist de beveiliging zo wilt instellen dat alleen op bepaalde momenten vooraf gescreende personen een ruimte kunnen betreden. In elk geval is het handig als u dat zelf kunt doen, precies zoals u het op dat moment wilt. Die systemen maken we bij Recpoint. Gebruiksvriendelijk én waterdicht. Want dat is waar het om gaat bij biometrische beveiliging en optimaal toegangsbeheer.

Meer weten over biometrie en toegangsbeheer?

 

Voor meer informatie over biometrische beveiliging en de mogelijkheden van toegangsbeheer bij uw bedrijf,
kunt u bij ons terecht. Wij denken altijd met u mee en zorgen voor een kant-en-klare oplossing op maat.
Neem bij interesse vandaag nog telefonisch contact op met één van onze collega’s in Nijkerk of laat uw gegevens achter.
Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Bel een accountmanager

Bel direct met één van onze accountmanagers

voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op

werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur.

Bel met 033-4950705