Over ons

Home » Over ons

Recpoint bv, Nijkerk

Recpoint bv uit Nijkerk biedt sinds 2001 door heel Nederland optimale beveiliging middels slimme oplossingen op maat. Hiervoor maken we gebruik van onze eigen verregaande kennis en jarenlange ervaring met beveiligingsapparatuur en de bijbehorend software. Ook werken we intensief samen met zowel lokale partners als alarmcentrales, onderhoudsbedrijven en leveranciers. Zo kunnen wij u altijd en overal onze service aanbieden.

​Projecten in beveiliging

Sinds 2001 hebben wij via Recpoint al vele winkels, bedrijven, terreinen en andere locaties van optimale beveiliging kunnen voorzien. Een selectie van een aantal van dit soort projecten ziet u hier op onze website. Kenmerkend in al ons werk zijn de oplossingen die wij op maat maken, het gebruiksgemak van de apparatuur, de uitstekende beeldkwaliteit en de optimale beveiliging die wij leveren.

Heeft u interesse in onze oplossingen op maat?

Wij geven graag advies op maat. Neem daarom direct contact met ons op

Preventief en kostenbesparend

De juiste beveiliging op een locatie werkt preventief tegen vernieling, diefstal, inbraak en andere ongewenste situaties. U bespaart zo de kosten die daarmee gepaard gaan en creëert rust voor de medewerkers doordat er extra surveillance is via camera’s. En wilt u meer weten over het klantgedrag in uw winkel? Dan kunt u ook camera’s ter observatie laten installeren.

Specialist in slimme beveiliging

Wilt u meer rust, minder kosten of juist meer kennis ten aanzien van de locatie waar u verantwoordelijk voor bent? Vraag ons dan hoe wij u met de juiste inzet van camera’s kunnen helpen. Als specialist in slimme beveiliging informeren wij u graag over de vele mogelijkheden.

Een andere beveiligings-oplossing nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze slimme beveiliging? Bel 033-4950705

Camerabeveiliging

Terreinbeveliging

Toegangs­beheer

Achtergrond­muziek