Diefstal Real Time Detecteren

Home » Veesion Diefstal Realtime Detecteren

Veesion Slimme Software

Winkeldiefstal is voor vele organisaties een grote kostenpost. Uw toekomstige of huidige camerabeveiligingssysteem kunnen we nu uitbreiden met Veesion software. Veesion is uitgerust met moderne herkenningstechnologie, ontworpen om verdachte gedragingen in Real Time te detecteren.

Videobeelden real time analyseren

Veesion is een 24/7 video-operator en helpt u uw rendement in beveiligingsuitgaven te maximaliseren. Veel winkels zijn uitgerust met een videobewakingssysteem. Toch is het voor een mens onmogelijk om meerdere acties gelijktijdige op meerdere camera’s simultaan te detecteren. Deze slimme software neemt het gehele dag meekijken van u over en reageert realtime wanneer er een verdachte situatie plaatsvindt.

Heeft u interesse in onze Slimme Veesion oplossingen?

Wij geven graag advies op maat. Neem daarom direct contact met ons op

Verdachte situaties

Zodra een verdachte situatie door de software wordt geconstateerd, worden deze beelden direct naar een door u gewenst apparaat, zoals een mobiele telefoon, tablet of PC, via een daarvoor beschikbare app doorgestuurd. Hierdoor bent u in staat direct in te grijpen en kunt u de diefstalpleger met de beelden confronteren. Tevens kunt u uw medewerkers, die aangesloten zijn op deze app, op de hoogte brengen van de status van de melding.

Software voor bestaande camera’s

Veesion software is in staat om meerdere of alle camerabeelden in uw winkel tegelijkertijd te analyseren, met als doel de opsporing van diefstal te maximaliseren en de poging van diefstal uiteindelijk te ontmoedigen.

Veesion software is niet ontworpen voor gezichtsherkenning, klantentracking of identiteitsregistratie waardoor u zich houdt aan de GDPR/AVG richtlijnen en de identiteit van uw klanten niet in gevaar komt!

*Een op de twee diefstallen wordt gepleegd door een vaste klant. Diefstal op zich is al schadelijke voor uw bedrijf, maar wanneer het regelmatig voorkomt, kan het uw winstgevendheid aanzienlijk aantasten

Een andere beveiligings-oplossing nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze slimme beveiliging? Bel 033-4950705

Camerabeveiliging

Terreinbeveliging

Toegangs­beheer

Achtergrond­muziek