Service op maat

Home » Service op maat

Oplossingen in beveiliging

Geen pand of terrein is hetzelfde en dus zijn ook de oplossingen voor beveiliging niet standaard. Bij Recpoint vinden wij het daarom ook niet meer dan normaal om een oplossing op maat te leveren. Dat begint met een persoonlijk en deskundig advies en kan uitgewerkt worden met producten en software op maat. Optimale service dus. Zodat als het erop aankomt, u weet dat het goed geregeld en beveiligd is.

Gebruiksvriendelijke beveiliging voor uw pand of terrein

De beste oplossing kan een standaard product zijn. Als dat zo is, dan regelen we dat voor u. Maar is het pand, terrein of de situatie bij u ter plaatse wat complexer of vraagt het om een specifieke aanpak, dan regelen we dat ook. Dankzij onze diepgaande technische kennis van de apparatuur en software maken we zelf de oplossingen op maat die ook gebruiksvriendelijk zijn. En moet er een koppeling gemaakt worden tussen de bestaande pandbeveiliging en camera’s? Of tussen bestaande analoge en nieuwe digitale beveiliging? Dan regelen we dat ook.

Heeft u interesse in onze oplossingen op maat?

Wij geven graag advies op maat. Neem daarom direct contact met ons op

Onderhoudscontract bij beveiligingsproducten

Voor al onze klanten leveren we turnkey oplossingen. De beveiliging werkt dus zodra we het voor u installeren. En komt er toch een keer een storing of ander probleem, dan lossen we het voor u op. Bijvoorbeeld via een onderhoudscontract; u heeft dan altijd voorrang op andere storingen en de apparatuur en software wordt frequent onderhouden. Het schoonmaken, de software updaten, apparaten afstellen en een totale check vallen onder de werkzaamheden van het onderhoudscontract zodat u altijd verzekerd bent van optimale beeldkwaliteit van de beveiligingsinstallatie.

Service op maat in beveiliging?

Wilt u ook service op maat zodat uw beveiligingsoplossingen die optimaal zijn ingesteld voor uw locatie, ook optimaal blijven werken? Neem dan contact met ons op.

Een andere beveiligings-oplossing nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze slimme beveiliging? Bel 033-4950705

Camerabeveiliging

Terreinbeveliging

Toegangs­beheer

Achtergrond­muziek