Home » Projecten » BMW PALA GROUP kiest voor Recpoint

In maart werd Recpoint BV benadert door de BMW PALA GROUP. Helaas werden diverse filialen in de nacht bezocht door ongewenste personen. Ondanks de High Secure beveiligde hekwerken wisten deze criminelen een spoor van diefstal en vernielingen op het buitenterrein achter te laten. In eerste instantie was door een andere leverancier voor alle filialen van de PALA GROUP kortstondige oplossing geboden.

Gezien de uiteindelijke resultaten van dit systeem werd er door de PALA GROUP naar een permanent, intelligent hoogwaardiger en kosten reducerende oplossing gezocht. Na veel onderzoek en naar aanleiding van een Pilot bij BMW Nobra Cars te Helmond, werd de keuze voor alle 9 filialen aan Recpoint BV gegund.

De totale technische oplossing voor alle 9 BMW filialen is ontworpen op basis van zeer hoogwaardige camera’s welke d.m.v. intelligente software, ook wel (VCA) Video Content Analyse genoemd, kunnen detecteren, alarmeren, oproepen en andere camera’s aansturen. De detectie en Alarmering kunnen door een PAC Alarmcentrale op zeer snelle wijze gemonitord worden, zodat Politie of Alarmopvolging ingeschakeld kunnen worden. Om te voorkomen dat onbevoegde personen aan hun criminele activiteiten kunnen beginnen, worden zij naar aanleiding van de detectie gewaarschuwd d.m.v. een audio oproep! Uiteraard worden alle beelden opgeslagen en zijn eventueel ook bereikbaar voor een PAC Alarmcentrale.

Een andere beveiligings-oplossing nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze slimme beveiliging? Bel 033-4950705

Camerabeveiliging

Terreinbeveliging

Toegangs­beheer

Achtergrond­muziek