Terreinbeveiliging met Thermische camera’s bij u in Gelderland

Home » Terreinbeveiliging

Zoekt u een betrouwbare bewakingscamera waarmee u uw terreinbeveiliging in Gelderland verbetert? Een thermische camera of warmtecamera is dan voor u de oplossing. In tegenstelling tot een normale bewakingscamera, werkt een thermische camera niet met de herkenning van licht. Een warmtecamera werkt, zoals de naam al doet vermoeden, met de herkenning van temperatuur en temperatuurverschillen. Elk mens, elk dier, en elk object straalt warmte uit. Een thermische bewakingscamera is vaak zeer gevoelig. Als iemand zijn hand op een bureau legt en vervolgens weer weghaalt, blijft de afdruk van de hand nog lang zichtbaar. Een normale bewakingscamera zet de verschillen in licht om in beeld, wat vervolgens opgenomen wordt. Na een gebeurtenis kunnen de camerabeelden worden teruggekeken. Met een thermische camera en Video Content Analyse is het mogelijk om al voor of tijdens een bepaalde gebeurtenis in te grijpen, zodat er actie wordt ondernomen op het moment dat het echt nodig is. Om een betrouwbare detectie te krijgen (ook met regen en sneeuw) is het gebruik van een thermische bewakingscamera de enige oplossing voor terreinbeveiliging bij u in Gelderland of ergens anders in Nederland.

Slimme samenwerking tussen uw bewakingscamera en alarmcentrales in Gelderland

Een intelligent camerabeveiligingssysteem koppelen aan menselijke interpretatie verhoogt de nauwkeurigheid van uw terreinbeveiliging in Gelderland. Daarom werken wij ook samen met lokale en landelijke alarmcentrales. Vanuit onze camerabewakingssystemen wordt automatisch een foto meegestuurd bij een melding. Als de foto daar reden toe geeft, logt de alarmcentrale in, kijkt via de bewakingscamera ter plaatse mee en stuurt de beveiliging aan uw terrein in Gelderland als dat nodig is. Met deze filtering wordt u als klant niet nodeloos lastiggevallen door beveiligers en alarmcentrales.

Heeft u interesse in onze Terreinbeveiliging oplossingen?

Wij geven graag advies op maat. Neem daarom direct contact met ons op

Terreinbewaking op maat

Voor elke locatie en elke wens kunnen wij de camerabeveiliging en camera-observatie regelen. Wij geven u persoonlijk advies over de producten die uw terreinbewaking in Gelderland verbeteren. Wilt u een op maat gemaakte camerabewakingsoplossing? Met onze eigen ontwikkelde software en producten is alles mogelijk. Zo helpen we u ook graag met een veilig toegangsbeheer.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u een advies over terreinbewaking op maat bij u in Gelderland? Neem dan telefonisch contact op met een van onze collega’s in Nijkerk door te bellen naar 033-4950705. U kunt ook uw gegevens achterlaten of een e-mail sturen naar info@recpoint.nl, waarna we op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Een andere beveiligings-oplossing nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze slimme beveiliging? Bel 033-4950705

Camerabeveiliging

Terreinbeveliging

Toegangs­beheer

Achtergrond­muziek