Beste camerabeveiliging

De beste camerabeveiliging

Bent u op zoek naar de beste camerabeveiliging? Met een goede en professionele camerabeveiliging hebben bedrijven, winkels en bedrijventerreinen minder last van ongewenste bezoekers of vervelende situaties. Omdat elk terrein en elke zaak anders is, vraagt ook elke locatie om een unieke vorm van cameratoezicht. Een op maat gemaakt camerabewakingssysteem is daarom noodzakelijk om uw beveiliging goed geregeld te hebben.

De beste camerabeveiliging met custommade producten

Recpoint biedt de beste camerabeveiliging met deskundig en persoonlijk advies. Afgestemd op uw locatie en uw wensen adviseren wij standaard of custommade producten. We kijken hierbij naar wat het beste is voor u. Al onze apparatuur wordt altijd optimaal ingericht op de situatie ter plaatse, zodat de beveiliging maximaal toeneemt. Bovendien wordt alles gebruiksklaar opgeleverd.

Karwei

recpoint-camerabeveiliging-thermische-cameras

Hybride, draadloze of thermische beveiliging

Met onze technische kennis en ervaring in professionele camerabeveiliging bedenken wij voor elke situatie de beste oplossing. Kunnen er bijvoorbeeld geen kabels gelegd worden? Dan regelen wij een draadloos camerabewakingssysteem. Of wenst u juist ’s nachts een optimale beveiliging? Dan regelen wij de beste camerabeveiliging via thermische camera’s. Werken uw huidige camera’s en systemen nog analoog? Dan creëren wij een hybride oplossing, zodat uw bestaande camerabewakingssysteem kan samenwerken met digitale producten. U hoeft dan niet alles te vervangen, maar profiteert wel van de kwaliteit van hoge beeldresolutie.

Professionele camerabeveiliging voor extra grote locaties

Grote supermarkten, bouwmarkten en andere grote locaties vragen weer om een andere aanpak. Hier heeft men vaak te maken met heel veel camera’s die tegelijk gemonitord moeten worden. Door met slechts één handeling een camera uit te vergroten of in het scherm terug te zoeken, wordt zelfs de observatie van zo’n groot gebied beheersbaar. Recpoint heeft ervaring met het creëren van cameratoezichtsystemen op maat voor grote en complexe locaties. Wij bieden professionele camerabeveiliging waarbij snel geschakeld kan worden van onder meer live naar opgenomen beelden en waarmee via mobiel ook vanuit huis of een andere locatie observatie mogelijk is.

recpoint-camerabeveiliging-voor-grote-locaties

recpoint-camerabeveiliging-alarmcentrale

Slimme samenwerking met alarmcentrales

Door slim samen te werken met lokale en landelijke alarmcentrales verhogen we de nauwkeurigheid van uw beveiliging. Wij combineren intelligente en professionele camerasystemen met menselijk interpretatie en zorgen op die manier voor de beste camerabeveiliging. Wanneer uw camera iets verdachts detecteert, wordt er direct een foto doorgestuurd naar de alarmcentrale. De alarmcentrale kijkt via de camera ter plaatse mee en stuurt, indien nodig, de beveiliging aan. Door deze slimme samenwerking wordt u bij loos alarm niet meer lastiggevallen.

Professionele camerabeveiliging op maat

Voor elke locatie en elke wens kunnen wij de beste en meest professionele camerabeveiliging en camera-observatie regelen. Wij hebben al vele speciale projecten gedaan en adviseren u graag over onze producten en diensten. Desnoods regelen we op maat gemaakte camerabewakingsoplossingen met eigen ontwikkelde software en producten.

Meer weten over onze professionele camerabeveiliging?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u een advies over cameratoezicht op maat? Neem dan telefonisch contact op met één van onze collega’s door te bellen naar 033-49705. U kunt ook uw gegevens achterlaten of een e-mail sturen naar info@recpoint.nl, waarna we op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Bel een accountmanager

Bel direct met één van onze accountmanagers

voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op

werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Bellen met 033-49705