Camerabeveiliging

Goed geregelde camerabewaking

Met camerabeveiliging hebben bedrijven, winkels en bedrijventerreinen minder last van ongewenste bezoekers of vervelende situaties. Maar omdat elk terrein en elke zaak anders is, vraagt ook elke locatie om een unieke vorm van cameratoezicht. Een op maat gemaakt camerabewaking systeem is daarom noodzakelijk om uw beveiliging goed geregeld te hebben.

Custommade en turnkey oplossingen

Recpoint biedt camerabewaking met deskundig en persoonlijk advies. Afgestemd op uw locatie en uw wensen met standaard of custommade producten. Net wat het beste is voor u. Al onze cameratoezicht toepassingen zijn altijd optimaal ingericht op de situatie ter plaatse en worden turnkey opgeleverd. Zodat de beveiliging maximaal toeneemt.

Karwei

recpoint-camerabeveiliging-thermische-cameras

Hybride, draadloze of thermische beveiliging

Met onze technische kennis en ervaring in de camerabeveiliging bedenken wij voor elke situatie de slimste oplossing. Kunnen er bijvoorbeeld geen kabels gelegd worden, dan regelen wij een draadloos camerabewakingssysteem. En wenst u juist ’s nachts een optimale beveiliging? Dan regelen wij thermisch cameratoezicht. Werken uw huidige camera’s en systemen nog analoog? Dan creëren wij een hybride oplossing, zodat uw bestaande camerabewakingssysteem kan samenwerken met digitale producten. U hoeft dan niet alles te vervangen, maar profiteert wel van de kwaliteit van hoge beeldresolutie.

Beheersbare camerabeveiliging voor extra grote locaties

Camerabeveiliging bij grote supermarkten, bouwmarkten en andere XXL-winkels vragen weer om een andere aanpak. Zij hebben vaak te maken met heel veel camera’s die tegelijk gemonitord moeten worden. Door met slechts 1 handeling een camera uit te vergroten of in het scherm terug te kunnen zoeken, wordt zelfs de observatie van zo’n groot gebied beheersbaar. Recpoint heeft ervaring met het creëren van cameratoezichtsystemen op maat voor grote en complexe locaties. Wij maken systemen waarin snel geschakeld kan worden van onder meer live naar opgenomen beelden en waarmee via mobiel ook vanuit huis of een andere locatie observatie mogelijk is.

recpoint-camerabeveiliging-voor-grote-locaties

recpoint-camerabeveiliging-alarmcentrale

Slimme samenwerking met alarmcentrales

Een intelligent camerabeveiligingssysteem koppelen aan menselijke interpretatie verhoogt de nauwkeurigheid. Daarom werken wij ook samen met lokale en landelijke alarmcentrales. Vanuit onze camerabewakingssystemen wordt automatisch een foto meegestuurd bij een melding. Als de foto daar reden toe geeft, logt de alarmcentrale in, kijkt via de camera ter plaatse mee en stuurt de beveiliging aan als dat nodig is. Met deze filtering wordt u als klant niet nodeloos lastiggevallen door beveiligers en alarmcentrales.

Meer weten over camerabewaking?

Voor elke locatie en elke wens kunnen wij de camerabeveiliging en camera-observatie regelen. Wij adviseren de producten en regelen desnoods op maat gemaakte camerabewakingsoplossingen met eigen ontwikkelde software en producten. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een advies over cameratoezicht op maat? Neem dan contact op met een van onze collega’s in Nijkerk.

Neem contact met ons op!

 

Heeft u interesse in onze beveiliging oplossingen? Neem dan telefonisch contact op met één van onze collega’s, of

laat uw gegevens achter zodat we op werkdagen binnen 24 uur contact met u kunnen opnemen.

Bel een accountmanager

Bel direct met één van onze accountmanagers

voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op

werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Bellen met 033-49705