Vandaalbestendige camera

Home » Vandaalbestendige camera

Voor een stevige, vandaalbestendige camera moet u bij Recpoint zijn. Onze jarenlange ervaring in de beveiligingssector leerde ons dat camera’s niet altijd even goed ontvangen worden. Daarom kunt u bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige camera’s die tegen een stootje kunnen. Lees snel verder en ontdek er meer over!

Een vandaalbestendige camera die tegen slag of stoot kan

Een vandaalbestendige camera is een camera die dankzij zijn robuuste uiterlijk wel tegen een slag of stoot kan. Deze camera’s hebben veelal een sterke aluminium behuizing en kunnen dus probleemloos geplaatst worden op plekken waar mensen er makkelijk bij kunnen. Omdat ze niet stuk te krijgen zijn, weet u tevens zeker dat u camerabeelden van een winkeldiefstal kunt bekijken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vandaalbestendige dome camera’s? Laat het ons zeker weten!

Heeft u interesse in onze Terreinbeveiliging oplossingen?

Wij geven graag advies op maat. Neem daarom direct contact met ons op

Roep vandalisme een halt toe

Wilt u vandalen te snel af zijn en tegelijkertijd genieten van camerabewaking? Dan zit u goed bij Recpoint uit Nijkerk, in de omgeving van Amersfoort, voor een vandaalbestendige camera. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod als u ons contacteert. Dit kan via 033-4950705, via info@recpoint.nl of door het contactformulier in te vullen. Bovendien geniet u bij ons van uitstekende service op maat.

Een andere beveiligings-oplossing nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze slimme beveiliging? Bel 033-4950705

Camerabeveiliging

Terreinbeveliging

Toegangs­beheer

Achtergrond­muziek