Onzichtbare IR-verlichting

Home » Onzichtbare IR-verlichting

Voor onzichtbare IR-verlichting zit u goed bij Recpoint. Wij zijn een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf met jarenlange ervaring. Dat maakt van ons uw ideale partner voor het veiligstellen van uw woning, bedrijfspand of terrein.

In het donker filmen met onzichtbare IR-verlichting

Onzichtbare IR-verlichting, ook wel infrarood verlichting genoemd, is ideaal als u in het donker wilt filmen zonder direct de positie van uw camera’s prijs te geven. Normale infraroodverlichting geeft een rode, zichtbare schijn af. Bij onzichtbare IR-verlichting is dit niet het geval. Deze verlichting is onzichtbaar voor het menselijk oog en zorgt ervoor dat de opnames die ’s nachts of in het donker gemaakt zijn, wel duidelijk zichtbaar zijn. Bovendien kunt u deze verlichting zowel binnen als buiten inzetten. Tevens zit u goed bij ons als u interesse heeft in thermische camerabeveiliging. Vraag ons gerust naar meer informatie!

Heeft u interesse in onze Terreinbeveiliging oplossingen?

Wij geven graag advies op maat. Neem daarom direct contact met ons op

Investeer in de juiste verlichting

Wilt u doeltreffende onzichtbare IR-verlichting aanschaffen? Neem dan contact op met de medewerkers van Recpoint uit Nijkerk, in de omgeving van Amersfoort. Wij vertellen u graag meer over de toepassingsmogelijkheden van dit type verlichting en komen deze indien gewenst bij u op locatie installeren. Heeft u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 033-4950705, stuur een e-mail naar info@recpoint.nl of vul het contactformulier in. Wij staan voor u klaar.

Een andere beveiligings-oplossing nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze slimme beveiliging? Bel 033-4950705

Camerabeveiliging

Terreinbeveliging

Toegangs­beheer

Achtergrond­muziek