NVR-recorder

Home » NVR-recorder

Bent u op zoek naar een NVR-recorder van hoogwaardige kwaliteit? Dan doet u er goed aan om aan te kloppen bij Recpoint uit Nijkerk, in de omgeving van Amersfoort. Als specialist in slimme beveiliging weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw eigendommen goed te beveiligen. Wij begeleiden u hier graag in. Laat ons dus zeker weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Een NVR-recorder aanschaffen bij een specialist met kennis van zaken

Als u van plan bent om een NVR-recorder aan te schaffen, dan doet u dit natuurlijk het liefst bij een specialist met kennis van zaken. Onze specialisten hebben grote kennis van zaken en helpen u dan ook graag verder met gedegen advies op maat. Een NVR-recorder is een opnamerecorder die op een netwerk werkt en dus alleen IP-camera’s ondersteunt. Dankzij deze recorder kunt u de camerabeelden van waar dan ook bekijken via bijvoorbeeld een smartphone, tablet of computer. U heeft dus altijd en overal toegang tot de beelden van uw camerabewakingssysteem. Wilt u meer meten over de mogelijkheden van deze NVR-recorder? Of bent u eerder op zoek naar een deurbel met camerasysteem? Neem dan zeker contact met ons op!

Heeft u interesse in onze Terreinbeveiliging oplossingen?

Wij geven graag advies op maat. Neem daarom direct contact met ons op

Bekijk altijd en overal uw camerabeelden

Wilt u waar dan ook de mogelijkheid hebben om uw camerabeelden te bekijken? Kies dan voor een NVR-recorder! Heeft u specifieke vragen over dit toestel of krijgt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 033-4950705, een e-mail te sturen naar info@recpoint.nl of door het contactformulier in te vullen.

Een andere beveiligings-oplossing nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze slimme beveiliging? Bel 033-4950705

Camerabeveiliging

Terreinbeveliging

Toegangs­beheer

Achtergrond­muziek