Bewakingscamera

Beveiliging met
Thermische camera
Video Content Analyse

Optimale preventie behoudt u voor schade

Een betrouwbare bewakingscamera

Zoekt u een betrouwbare bewakingscamera waarmee u uw terreinbewaking verbetert? Een thermische camera of warmtecamera is dan voor u de oplossing. In tegenstelling tot een normale bewakingscamera, werkt een thermische camera niet met de herkenning van licht. Een warmtecamera werkt, zoals de naam al doet vermoeden, met de herkenning van temperatuur en temperatuurverschillen. Elk mens, elk dier, en elk object straalt warmte uit. Een thermische bewakingscamera is vaak zeer gevoelig. Als iemand zijn hand op een bureau legt en vervolgens weer weghaalt, blijft de afdruk van de hand nog lang zichtbaar. Een normale bewakingscamera zet de verschillen in licht om in beeld, wat vervolgens opgenomen wordt. Na een gebeurtenis kunnen de camerabeelden worden teruggekeken. Met een thermische camera en Video Content Analyse is het mogelijk om al voor of tijdens een bepaalde gebeurtenis in te grijpen, zodat er actie wordt ondernomen op het moment dat het echt nodig is. Om een betrouwbare detectie te krijgen (ook met regen en sneeuw) is het gebruik van een thermische bewakingscamera de enige oplossing voor terreinbewaking.

BMW pala groep

Slimme samenwerking tussen uw bewakingscamera en alarmcentrales

Een intelligent camerabeveiligingssysteem koppelen aan menselijke interpretatie verhoogt de nauwkeurigheid van uw terreinbewaking. Daarom werken wij ook samen met lokale en landelijke alarmcentrales. Vanuit onze camerabewakingssystemen wordt automatisch een foto meegestuurd bij een melding. Als de foto daar reden toe geeft, logt de alarmcentrale in, kijkt via de bewakingscamera ter plaatse mee en stuurt de beveiliging aan als dat nodig is. Met deze filtering wordt u als klant niet nodeloos lastiggevallen door beveiligers en alarmcentrales.

Terreinbewaking op maat

Voor elke locatie en elke wens kunnen wij de camerabeveiliging en camera-observatie regelen. Wij geven u persoonlijk advies over de producten die uw terreinbewaking verbeteren. Wilt u een op maat gemaakte camerabewakingsoplossing? Met onze eigen ontwikkelde software en producten is alles mogelijk. Zo helpen we u ook graag met een veilig toegangsbeheer.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u een advies over terreinbewaking op maat? Neem dan telefonisch contact op met een van onze collega’s in Nijkerk door te bellen naar 033-49705. U kunt ook uw gegevens achterlaten of een e-mail sturen naar info@recpoint.nl, waarna we op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Bel een accountmanager

Bel direct met één van onze accountmanagers

voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op

werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Bellen met 033-49705