Slimme oplossingen op maat

Preventief en kostenbesparend

Specialist in slimme beveiliging

Home > Camerabeveiliging buiten

Camerabeveiliging bedrijf

Een goede camerabeveiliging in uw bedrijf of winkel vermindert inbraak en overlast en draagt bij aan een veiliger gevoel onder uw personeel. Het is daarom goed om u te verdiepen in de verschillende beveiligingsmogelijkheden en om hier een weloverwogen beslissing over te nemen. Bij Recpoint helpen wij u in deze fase graag. Er zijn immers tal van mogelijkheden. Met onze expertise en jarenlange ervaring geven we u een passend advies. Vervolgens installeren we de camerabeveiliging in uw bedrijf of winkel en stellen we het naar uw wens in.

Meer weten over camerabeveiliging?

Voor elke locatie en elke wens kunnen wij de camerabeveiliging en camera-observatie regelen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een advies over cameratoezicht op maat?

Meer informatie

Laatste nieuws

Altijd actieve en alerte camerabeveiliging in uw bedrijf of winkel

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan bewakingscamera’s, van normale camera’s tot thermische camera’s. In tegenstelling tot een normale camera, reageert een thermische camera niet op licht. Een thermische camera reageert, zoals de naam al doet vermoeden, op temperatuur en temperatuurverschillen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor altijd actieve en alerte camerabeveiliging via Video Content Analyse. Dit intelligente beveiligingssysteem is volledig naar eigen wens in te stellen. U bepaalt welke gedragingen en bewegingen u verdacht vindt en voert deze in. Vervolgens geeft het systeem een signaal wanneer deze gedragingen of bewegingen gedetecteerd worden. Zo kunt u op het moment zelf direct in actie komen. Bovendien kunt u via Video Content Analyse relevante data voor uw bedrijf of winkel genereren.

Regel de camerabeveiliging in uw bedrijf of winkel via Recpoint

Wilt u camerabeveiliging kopen voor uw bedrijf of winkel? Met onze persoonlijke aanpak en 1-op-1-communicatie wordt er snel geschakeld en vinden we de beste oplossing voor u. Heeft u interesse in een van onze beveiligingssystemen? Of heeft u hier eerst nog vragen over? Neem dan contact op met een van onze collega’s door te bellen naar 033-4950705 of door een e-mail te sturen naar info@recpoint.nl.