Camerabeveiliging voor uw bedrijf in Gelderland

Home » Camerabeveiliging bedrijf Gelderland

Een goede camerabeveiliging in uw bedrijf of winkel in Gelderland vermindert inbraak en overlast en draagt bij aan een veiliger gevoel onder uw personeel. Het is daarom goed om u te verdiepen in de verschillende beveiligingsmogelijkheden en om hier een weloverwogen beslissing over te nemen. Bij Recpoint in Nijkerk helpen wij u in deze fase graag. Er zijn immers tal van mogelijkheden. Met onze expertise en jarenlange ervaring geven we u een passend advies. Vervolgens installeren we de camerabeveiliging in uw bedrijf of winkel in Gelderland en stellen we het naar uw wens in.

  • Slimme oplossingen op maat
  • Preventief en kostenbesparend
  • Specialist in slimme beveiliging

Altijd actieve en alerte camerabeveiliging in uw bedrijf of winkel in Gelderland

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan bewakingscamera’s, van normale camera’s tot thermische camera’s. In tegenstelling tot een normale camera, reageert een thermische camera niet op licht. Een thermische camera reageert, zoals de naam al doet vermoeden, op temperatuur en temperatuurverschillen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor altijd actieve en alerte camerabeveiliging via Video Content Analyse. Dit intelligente beveiligingssysteem is volledig naar eigen wens in te stellen. U bepaalt welke gedragingen en bewegingen u verdacht vindt en voert deze in. Vervolgens geeft het systeem een signaal wanneer deze gedragingen of bewegingen gedetecteerd worden. Zo kunt u op het moment zelf direct in actie komen. Bovendien kunt u via Video Content Analyse relevante data voor uw bedrijf of winkel genereren.

Een andere beveiligings-oplossing nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze slimme beveiliging? Bel 033-4950705

Camerabeveiliging

Video Content Analyse

Toegangsbeheer

Achtergrondmuziek

Regel de camerabeveiliging in uw bedrijf of winkel via Recpoint

Wilt u camerabeveiliging kopen voor uw bedrijf of winkel in Nijkerk of een andere plaats in Gelderland? Met onze persoonlijke aanpak en 1-op-1-communicatie wordt er snel geschakeld en vinden we de beste oplossing voor u. Heeft u interesse in een van onze beveiligingssystemen? Of heeft u hier eerst nog vragen over? Neem dan contact op met een van onze collega’s door te bellen naar 033-4950705 of door een e-mail te sturen naar info@recpoint.nl.

Een greep uit onze projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze slimme beveiliging? Bel 033-4950705

4 megapixel camera’s voor Albert Heijn Winsum

Camerabeveiliging

4 Megapixel camera’s voor Albert Heijn Winsum. Recpoint heeft ruime ervaring in het beveiligen van Supermarkten. Eén van...

Lees meer

BMW PALA GROUP kiest voor Recpoint

Video Content Analyse

In maart werd Recpoint BV benadert door de BMW PALA GROUP. Helaas werden diverse filialen in de nacht bezocht door...

Lees meer

Is uw bedrijf goed beveiligd?

Camerabeveiliging

De oplossing is een systeem (IP Camera) waarbij u een volledig overzicht (full-hd) van uw winkel kunt hebben. Het systeem werkt...

Lees meer